ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

MAKETA 4495 2-page-001

 
 
 
  Εκτός Αθηνών, σε όλη την Ελλάδα έχουμε αναλάβει και έχουμε φέρει σε πέρας δεκάδες υποθέσεις αυθαιρέτων . Πάμε εμείς οι ίδιοι παντού, χωρίς ιδιαίτερη χρέωση παραμένοντας ανταγωνιστικοί με τα κατά τόπους γραφεία. 

 

 Σεβόμενοι τη μοναδικότητα του κάθε πελάτη, αντιμετωπίζουμε με την ίδια βαρύτητα όλες τις υποθέσεις, από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη. 

 Βασική μας αρχή και επιδίωξη είναι τα λεφτά που θα πληρώσει ο κάθε πελάτης, να τον καλύπτουν πλήρως και αντικειμενικά, ώστε σε ενδεχόμενο μελλοντικό έλεγχο κάποιας υπηρεσίας ή και άλλου συναδέρφου προκειμένου να πραγματοποιηθεί μεταβίβαση, να μην υπάρξει αμφισβήτηση για τον τρόπο τακτοποίησης. 

 Μέχρι σήμερα, εκτός της ευρύτερης περιοχής της Αττικής έχουμε αναλάβει αυθαίρετα στη Θάσο,στη Μυτιλήνη,στην Κεφαλονιά, στην Λευκάδα, στην Πρέβεζα, στην Αρτα, στη Κυπαρισσία, στο Γύθειο, στη Σπάρτη, στο Αστρος, στην Καλαμάτα, στο Χαροκοπίο, στον Πόρο ,στην Ανδρο, στη Σαντορίνη, στη Φολέγανδρο, στη Κω, στην Κρήτη, στην Εύβοια, στον Βόλο, και στη Λάρισσα.

αυθαίρετα στην Αθήνα, στο Παγκράτι, στο Κολωνάκι, στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στον Κολωνό, στα Πετράλωνα, στο Βύρωνα, στη Καισαριανή, στου Ζωγράφου, στο Παπάγου, στο Χαλάνδρι, στην Αγ. Παρασκευή, στη Νέα Πεντέλη , στη  Π. Πεντέλη , στο Π. Ψυχικό, στην Εκάλη, στους Θρακομακεδώνες,στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στο Χαιδάρι, στον Πειραιά, στην Καλλιθέα, στη Νέα Σμύρνη, στο Παλαιό Φάληρο, στον Αλιμο, στο Μοσχάτο, στην Παλλήνη, στο Ντράφι, στο Πικέρμι, στη Νέα Μάκρη, στη Ραφήνα, στο Μαραθώνα, στο Λαύριο, στο Κίτσι, στη Σαρωνίδα, στον Αγ.Νικόλαο, στο Αλεποχώρι, στην Περαχώρα, στον Ασπρόπυργο, στον Αγιο Στέφανο, στον Ωρωπό, στο Χαλκούτσι, στο Δήλεση, στις Αφιδνές, στη Δροσσιά Χαλκίδας, στα Κριεζά Ευβοίας, στην Αγ.Αννα Βόρεια Ευβοια.

Τακτοποίηση αυθαιρέτων εκτός Αττικής :

αυθαίρετα στην Πελοπόννησο , στην Καλαμάτα, στο Χαροκοπιό, στη Κυπαρισσία, στο Γύθειο, στη Σπάρτη, στο Αστρος, στον Πόρο, στην Κόρινθο.

αυθαίρετα στα Δωδεκάνησα στην Κω

αυθαίρετα στα νησιά του Βορείου Αγαίου στη Θάσο και τη Μυτιλήνη

αυθαίρετα στις Κυκλάδες στη Σαντορίνη , στη Μύκονο, στη Σύρο, στη Φολέγανδρο

αυθαίρετα στην Κρήτη στο Ηράκλειο και τα Χανιά

αυθαίρετα στην Ηπειρο στην Πρέβεζα και την Αρτα

αυθαίρετα στα Επτάνησα στην Κεφαλονιά και Λευκάδα

αυθαίρετα στη Καρδίτσα , στη Λάρισσα,στο Βόλο, στη Βέροια , στην Αρναία Χαλκιδικής, στην Πτολεμαίδα.

αυθαίρετα στην Ανδρο, στην Βόρεια Ευβοια, στο Αλιβέρι, στην Αχλαδερή και στη Κύμη

Μπορείται να δείτε όλες τις περιοχές και στον χάρτη [πατώντας εδώ]

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 


Εκτύπωση